Star Trek Online Nude Mods: "The Nudist Generation" Edition

Kreya

Potential Patron
Joined
May 14, 2020
okay so that got the nudes working for me i put it into the nude local file and enabled it so theoretically it should allow me to turn it off if i don't want to use the nudes but can we fix boob jiggle now Also i'm gonna show you the error i got when installing.



Pretty sure that's not my username... in case you wondered.
 
Last edited:

LordMaggot

Avid Affiliate
Joined
May 26, 2013
My demorecord is not working....if it was there would be some epic screenshots coming.
Sigh...Maggot
 

Kreya

Potential Patron
Joined
May 14, 2020
you have to title your demo btw so like "/demorecord test1" then in order to play it you need to go into the settings on the launcher... and "-demoplay test 1"
 

angie.helix

Potential Patron
Joined
Aug 14, 2013
Location
Fallon, Nevada, United States
Checking in, see that issues still are going so hmmm will STO ever leave us be? or keep ruining things? I think a Private OLD server would be awesome and bring back the original nudes.. or something. Im no programmer so all this' and that's is just confusing. Oh well Hoep you all are doing well. Just going to keep waiting or.. w/e lol
 

Kreya

Potential Patron
Joined
May 14, 2020
The only thing broken i know of at least on my end is boob jiggle and the installer not working for me.
 

Opus 3

Potential Patron
Joined
Jan 24, 2020
Soo I tried to put the files into my localdata floder nad started the game but only a few women on risa are nude no starfleet personal of any kind.
How can I fix that
2nd question there is a bunch of .wtex and .dds files just lying around in my localdata file and it looks not at all like the FolderAppearance.jpg
1590400793446.png

1590400820904.png

any Help is welcome
I NEED my STAR TREK TIDDIES
 

juanmanuelt

Avid Affiliate
Joined
Oct 26, 2016
You place them on the incorrect folder, in here: Star Trek Online\Star Trek Online\Live\localdata\texture_library\costumes\Avatars you need to create an Armor, Uniform, Civilian, etc, and place the correct files on the correct folders.

Use the old manual instalation as base.
 

Kreya

Potential Patron
Joined
May 14, 2020
okay so i got mine working with some help but i'd like the shaven version... can i use the automatic installer to do that?

on a side note whenever i try to make my romulan char nude it says costume uses illegal parts. I saw that before but did not run into the issue till now.
 
Last edited:

Opus 3

Potential Patron
Joined
Jan 24, 2020
You place them on the incorrect folder, in here: Star Trek Online\Star Trek Online\Live\localdata\texture_library\costumes\Avatars you need to create an Armor, Uniform, Civilian, etc, and place the correct files on the correct folders.

Use the old manual instalation as base.
Okay thank you very much
Pardon me if that's a stupid question but I am pretty new to the whole sto modding comunity so wher and how could i get my hands on an old manual installation.
 

juanmanuelt

Avid Affiliate
Joined
Oct 26, 2016
Just create: Female, Uniform, Civilian, Armor, Klingon and Cardassian inside Star Trek Online\Star Trek Online\Live\localdata\texture_library\costumes\Avatars

And any file with f_chest and f_hips goes on the Female folder, anything with "uniform" on the uniform folder, "armor" on the armor folder, etc. Then is try and error.
 

Gaiusx

Potential Patron
Joined
May 31, 2020
Hey, wondered in here to ask, as this seems to be the only active STO modding communities out there.

Is there any possible way to change the height axis of the ground camera?
This seriously been bugging me forever, setting edits nor commands cant seem to do the trick, or if I even have the looked from the specific places.

Command "/cameraoffset" is the only camera axis changing command that I could find, which only affects the camera horizontally.
 

Daedalus

Content Creator
Joined
Dec 9, 2014
Location
Belgium
Hey, wondered in here to ask, as this seems to be the only active STO modding communities out there.

Is there any possible way to change the height axis of the ground camera?
This seriously been bugging me forever, setting edits nor commands cant seem to do the trick, or if I even have the looked from the specific places.

Command "/cameraoffset" is the only camera axis changing command that I could find, which only affects the camera horizontally.
List of all commands in STO
But, honestly, the only thing of value here is stripping the uniforms off of the females :cool:
 
Top Bottom