1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

animtool positions

Discussion in 'Loader Imports' started by sby, Mar 16, 2013.

  1. algoz1257

    algoz1257 Potential Patron

    Joined:
    Nov 15, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hey, kinda new to the game here, but wha are those prompts on the top left like "Insult" and "Compliment"? I mean, what is the name of that mod?
     
  2. aztlan

    aztlan Swell Supporter

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    567
    Likes Received:
    31
    Dialogue Actions - they are "buttons" in a dialogue I created in it.
     
  3. algoz1257

    algoz1257 Potential Patron

    Joined:
    Nov 15, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I see. But do you need to add specific dialogue? or is it part of the mod itself?
     
  4. aztlan

    aztlan Swell Supporter

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    567
    Likes Received:
    31
    Dailogue actions is a mod that can play more complicated dialogues. You have to write (or download) the dialogue you want to use. Look at some of the recent "Packs" in the dialogues sections for examples of dialogues using these.
     
  5. algoz1257

    algoz1257 Potential Patron

    Joined:
    Nov 15, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Got it, thanks!
     
  6. Vergil666

    Vergil666 Potential Patron

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    10
    Hi!

    Since I made a request on the site, I feel obliged to make some kind of a contribution for the community. Therefore, here are some positions that I made (and some that are result of modifying already existing ones). Some are for the minotaur mod for him, and few are for tentacles.

    Edit: the archive now contains files in .txt.
     

    Attached Files:

    Last edited: Dec 26, 2016
  7. Kicklash

    Kicklash Potential Patron

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    These all look rather interesting, but I'm pretty sure that they're supposed to be in a .txt format.
     
  8. Vergil666

    Vergil666 Potential Patron

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    10
    Well, I've been saving them as animtools was suggesting by default.
     
  9. lemurian-seed

    lemurian-seed Content Creator

    Joined:
    Dec 5, 2012
    Messages:
    71
    Likes Received:
    40
    Yes, by default it includes the extension in the filename, but because the prompt is opened with the All Types option set (this may be a flash limitation or it may be fixable by @sby), it will not automatically append .txt to your filename if you do not include it yourself.

    @Vergil666 If you would like to edit your post and reupload this package, here is how you can quickly rename your files.
    1. In windows explorer, Shift+RightClick into empty space while you are in the folder containing all your original uncompressed files ("Custom" i assume), and select "Open command window here". If they are not in their own folder by themselves this will not work right so I suggest you do that.

    2. then in the window that opens, type this code:
    Code:
    rename "*" "*.txt"
    then hit enter. Give it a moment to cycle through. It will append the files for you. When it is done, close the prompt and re-archive your files :)

    However, you may not care at all. Animtools can read the file with or without the .txt extension. Though I digress, Having the .txt extension makes them easily editable by those whom wish to work in text editors. It's up to you.
     
    Last edited: Dec 24, 2016
  10. Vergil666

    Vergil666 Potential Patron

    Joined:
    May 23, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    10
    Guess I can do that for such people, but it'll be approximately in two days, when I have access to the computer I keep SDT related things on. I'll, then, just edit the message.

    Edit: Done. The archive now contains .txt files.
     
    Last edited: Dec 26, 2016
  11. john maverik

    john maverik Guest

    how can i create that position?
     
  12. Rudgar

    Rudgar Content Creator

    Joined:
    Nov 18, 2016
    Messages:
    279
    Likes Received:
    95
    Ahoy!
    Finally, finally, finally I can give at least a little bit back to the community!
    When I tried to figure out, why some body parts don't disappear in my menu dialogue I more or less accidentally opened @sby 's animtoolsv18.swf and ... well, if there is one thing that I just love, it's pushing sliders back and forth! ;) And voilĂ ! All of a sudden it looked like a halfway suitable sex position. Yay!

    Here are the results to share with you:
    atp_rudgar_missionary_tied_pussy_floor.png atp_rudgar_missionary_tied_pussy_table.png atp_rudgar_missionary_tied_pussy_table_iron.png atp_rudgar_missionary_tied_pussy_table_wood.png
    Start position and End position:
    atp_rudgar_missionary_tied_pussy_0_start.png atp_rudgar_missionary_tied_pussy_9_end.png
     

    Attached Files:

    Last edited: Jan 16, 2017
    fute and aztlan like this.
  13. Rudgar

    Rudgar Content Creator

    Joined:
    Nov 18, 2016
    Messages:
    279
    Likes Received:
    95
    Ahoy again!
    Well, I hesitated a bit for there are sooo many doggy style positions out there already and I asked myself seriously: do they really need another one just because I wanted to make one on my own? Well, maybe its somehow unique (works with AUTO_HARD without glitches?) or therre is any other minor reason that someonew wants exactly this pose so I just published it here and ... well, that's it. Enjoy!
    atp_rudgar_doggy_floor_01_anal.png atp_rudgar_doggy_floor_01_pussy.png
    Start position and End position:
    atp_rudgar_doggy_floor_01_0_start.png atp_rudgar_doggy_floor_01_9_end.png
    It's more or less the same pose with different values for variable "atv_position"
     

    Attached Files:

    Last edited: Jan 16, 2017
  14. aztlan

    aztlan Swell Supporter

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    567
    Likes Received:
    31
    Showing the start and end position for the preview pics would be nice...
     
    Rudgar likes this.
  15. Rudgar

    Rudgar Content Creator

    Joined:
    Nov 18, 2016
    Messages:
    279
    Likes Received:
    95
    Good idea, thank you! Done! :cool:
     
    aztlan likes this.
  16. DudeManGuy

    DudeManGuy Potential Patron

    Joined:
    Feb 12, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    It does indeed work! Except it's very iffy... Could you try to do something that fixes the head bobbling? If not, that's totally okay!
     
  17. randomdude123

    randomdude123 Vivacious Visitor

    Joined:
    Dec 28, 2012
    Messages:
    56
    Likes Received:
    7
    cant believe ive been posting here since more than 2 years <3 love you guys
    made this in 5 mins
    compatible with most of body sizes
    have fun i like how the position works
     

    Attached Files:

  18. Sharklasers

    Sharklasers Content Creator

    Joined:
    Feb 8, 2016
    Messages:
    109
    Likes Received:
    30
    I was trying to use the Bedside On Top position from this post, but the guy's dick and the girl never intersect at all. Even if I turn on "pleasure from body contact," pleasure won't increase, so I guess they aren't in contact enough for it to work? I've also tried messing with their start positions and angles to allow penetration, and adjusting the guy's penis size, but I haven't found anything that works.

    I like everything about the position, but I can't seem to get it to behave normally with my limited animtools experience. Does anyone have a fix for this?
     
  19. sby

    sby Content Creator

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    1,517
    Likes Received:
    220
    pleasure from body contact is for contact between her body and his penis. if the penis does not contact her, not much gonna happen
     
  20. DudeManGuy

    DudeManGuy Potential Patron

    Joined:
    Feb 12, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Should have posted this thing here, but anyways.
    Get This And Set Size To The Image
     

    Attached Files: