1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tera - Chest adjuster

Discussion in 'Adult Mods (Archive)' started by acrux, Dec 16, 2013.

  1. acrux

    acrux Potential Patron

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Hi, let me know if it work
    .
    .
    .
    .
    .

    Supported Game: Tera NA - EU


    Release name: Chest adjuster

    For Castanic - High Elf - Human

    Size: 3.88 MB


    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




    Description:


    Tested on Win 7/8 64 bit


    ================================================================


    HOW TO USE

    Readme.txt inside

    ================================================================

    *EDIT


    *UPDATE new patch 18/12/2013
    NEW download link

    http://www42.zippyshare.com/v/2299306/file.html

    P.S. I just make a fast test and seems work on NA and EU version let me know if is ok
     
    Last edited by a moderator: Dec 20, 2013
  2. flashone

    flashone Potential Patron

    Joined:
    Apr 8, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Yahoo!! Works great in win 7 64. Thanks for the awesome addition.
     
  3. pristinity

    pristinity Potential Patron

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    So this is like breast enhancement mod? Begging for some screens for this one.. might actually try this game with this mod.
     
  4. acrux

    acrux Potential Patron

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Added some screen: big, default, small. Just an exemple you can increase or reduce as you wish. It should work with all costumes/armors and 2013 swimsuit

    big.fw.jpg big2.fw.jpg default.fw.jpg small.fw.jpg
     
    Last edited by a moderator: Dec 17, 2013
  5. pristinity

    pristinity Potential Patron

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Incredible. Downloading now. Thanks for this mod.
     
  6. cowboys12

    cowboys12 Avid Affiliate

    Joined:
    Sep 7, 2012
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    wow nice looks like i might have to give Tera a try again. Geez with these awesome mods you guys are killing my social life lol
     
  7. Mastah

    Mastah Potential Patron

    Joined:
    Jan 11, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    This is interesting how it has no limits. Thanks for sharing.. the closest thing to model editing so far.
     
  8. Элегантность

    Элегантность Casual Client

    Joined:
    Jun 21, 2012
    Messages:
    269
    Likes Received:
    34
    thx very cool mod=)
     
  9. pristinity

    pristinity Potential Patron

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    So I cant get this to work, I guess I need a completely different armor model before the "refresh" happens? Im only level 6 but I've had like 3 different robes all of the same color. win 8 64bit
     
  10. Mastah

    Mastah Potential Patron

    Joined:
    Jan 11, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Try switching channel, I'm not positive on that one. Also a teleporter is a refresh im pretty sure, since dyes expire upon taking those. Or better yet just remove armor then put it back on :p
     
  11. acrux

    acrux Potential Patron

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Today after tera NA patch not work anymore still work on tera EU. I will fix it for NA soon
     
  12. DL4ME

    DL4ME Potential Patron

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    You should add which races this works for.
     
  13. blindforever

    blindforever Guest

    any specific eta for when the US version will be updated :[
     
  14. d7jrb2

    d7jrb2 Potential Patron

    Joined:
    May 4, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    can u make a general shape changer? like including thigh size change etc :p
     
  15. acrux

    acrux Potential Patron

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    *UPDATE main post with working mod

    It's possible I don't have start search for other body parts but is all adjustable


    Added in main post

    P.S Elin class have an her own value is possible adjust chest for this class but result sucks. Elin is flat at all becouse of her 3D geometry and not is possible reach a good result on this class. It is like no chest you can adjust a bit but really no worth
     
    Last edited by a moderator: Dec 18, 2013
  16. Celestialwyrm

    Celestialwyrm Potential Patron

    Joined:
    Feb 24, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I'm getting an error when I try to run it, out of memory. :/
     
  17. Jeany

    Jeany Avid Affiliate

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    133
    Likes Received:
    18
    It seems not to work for me. maybe im just stupid but i start the client load up the game till character selection and then i start your program but nothing happens either in the selection screen nor in the game directly. ingame i hammer the + key, change armors, port to other places and so on but the look is always the same. =(

    and to be honest, the music the program plays is more than annoying, it should more play a notification sound if you press the needed keys so you know something is actually happening.

    would be cool if some people who have it working would post some screenshots and explain how to use it correctly if its working. Thank you ! =)
     
    Last edited by a moderator: Dec 18, 2013
  18. acrux

    acrux Potential Patron

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    This sound like a fragment memory problem maybe depend from your machine RAM or saturation try restart pc and run only the game without other programs.

    About music you don't need to listen when u start the mod and it loss focus music stop to play u can keep it just as icon in your try bar.

    Need to use + key from numpad not others +/- key need keep press on + or press it 10+ times if you press only 1 time you not will be able to see any difference. Can you post your PC info?
     
  19. Jeany

    Jeany Avid Affiliate

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    133
    Likes Received:
    18
    i did use the numpad + since thats what the readme says but like i said i can press it once or 1000 times its still the same after switching armors back and forth, teleporting to other places and so on to refresh.
    im running windows 7 64bit, 3ghz dual core, 1gb ram graphic card, 8gb ram and a 2 TB HD no idea what kind of infos you need for that.
    are you sure you dont have to start your program befor starting the tera client? is it working with already modded costumes/armors like changed gpk files and so on? im just wondering why it isnt working for me.
     
  20. pristinity

    pristinity Potential Patron

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Works great now with patch on NA thanks