1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Missing Mod Loader tab

Discussion in 'Help' started by ShadeSoul, Sep 20, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ShadeSoul

    ShadeSoul Potential Patron

    Joined:
    Sep 19, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi, I've got an issue and it's one I didn't see a anyone else ask about, when I searched the forum.
    I manually loaded some mods using the guide by Anonymous, but when I start up Loader.swf, there is no mod loader tab in the lower right corner of the start screen.
    I'm using windows vista, and standalone player. I've downloaded (and unzipped) Loader v5.25d, and Mod manager.exe.

    Does anybody know what I'm doing wrong/missing?

    Thanks in advance!
     
  2. ModGuy

    ModGuy Club Regular Content Creator

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    1,754
    Likes Received:
    22
    Loader tab integrated with vanilla menu, replacing the help tab.
     
  3. ShadeSoul

    ShadeSoul Potential Patron

    Joined:
    Sep 19, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks for the quick response, I was honestly expecting to have to wait a lot longer before I heard back from anyone. ;D
    the Loader tab replaced the help tab? Mine still has a help tab. :-\
    There's also a mods tab, but that only works with regular imports, not loader imports. Correct?
     
  4. ModGuy

    ModGuy Club Regular Content Creator

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    1,754
    Likes Received:
    22
    The built in mod loading button should support loader and vanilla mods alike.
    Also, if you're missing the tab then you must not be loading the correct SWF.

    Ensure you're using Loader.swf, both of these problems are solved by this.
     
  5. ShadeSoul

    ShadeSoul Potential Patron

    Joined:
    Sep 19, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Turns out I'd been opening regular SDT instead of the loader. >_>
    I guess I should pay more attention in the future.

    Thank you for helping me figure out what I was doing wrong. :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.