1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange bug with a mistake in custom data

Discussion in 'Bugs' started by SyntaxTerror, Jun 21, 2016.

Tags:
  1. SyntaxTerror

    SyntaxTerror Swell Supporter Content Creator

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Messages:
    367
    Likes Received:
    86
    I made a mistake when I tried to change the custom data of a character I was creating: I deleted the semi-colon after the value of bodyScale, when I loaded this custom data, the body of the girl disapeared:
    [​IMG]
    Then I tried to load another character and I got this:
    [​IMG]
    Actually, I noticed that if the value of bodyScale is 1 followed by any character (for exemple "bodyScale:1a"), the body of the girl disapears.

    It happened with vanilla, so I guess there is nothing much that can be done. After restarting everything was fine anyway.

    It was just to chat of a strange thing... :rolleyes:

    (for those wondering: no, the tip of the cock does not show below the head!)
     
  2. Hank East

    Hank East Swell Supporter

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    539
    Likes Received:
    29
    "Giving head" took on a whole new meaning.
     
  3. SyntaxTerror

    SyntaxTerror Swell Supporter Content Creator

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Messages:
    367
    Likes Received:
    86
    I could make an hair mod that uses this bug: Red Girl Static Hair (for Angry Birds fans :tongue:)
    [​IMG]