1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help with silly problem with hairs..

Discussion in 'Help' started by cagonzon, Jun 22, 2012.

  1. cagonzon

    cagonzon Potential Patron

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hey there, when I updated to the new version 1.16.1b the other day, all my saved characters stopped working. The thumbnails were there, but the hair imports didn't work. And my attempts to do the same process that had worked for me before has left me feeling like a complete jackass, because it's not working. I'm hoping one of you can save me from what is probably a silly mistake I'm making. take pity on me please...

    1. So I make the costume changes and everything I want to the basic model. Now I want to add a hair.
    View attachment 2
     

    Attached Files:

  2. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    10
    remove the "sdt_reika.png" from the filepath and see if that works...

    Did you click the arrow after you wrote the correct path?

    I copy pasted my path before the filename and added a '\' and it stayed red until I hit the arrow.
     
  3. cagonzon

    cagonzon Potential Patron

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yeah I did hit the arrow, it stays the same
     
  4. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    10
    it possible that your path to that hair file is incorrect or inaccessible.
     
  5. cagonzon

    cagonzon Potential Patron

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0

    you know what? I remembered Tech support 101.. I opened it in Chrome and it worked just fine.. and I do the same thing in Firefox, same paths, and I get an error.. so guess what? screw Firefox!

    thanks a lot anyway for your help!
     
  6. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    10
    If something doesn't work... ALWAYS test in the standalone player, it is superior in every fashion.
     
  7. Mak

    Mak Avid Affiliate

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    If adobe would just include the stand alone with their browser updates it would negate a ridiculous amount of issues everywhere.

    If you download a swf rather than just open it on a site the stand alone is always the best option. Otherwise there can easily be problems caused by the browser for various reasons. If you don't want the stand alone, Anonymous always makes a projector image (.exe) when the updates come to the site in the news section, use those instead. It should solve your issues as long as your browser updates are automatic.

    I don't mean you specifically cagonzon, you solved your issue. I'm just trying to expand Anonymous' tips for anyone who might actually read this before asking.
     
  8. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    10
    Ha, I just realized I have standalone v11.0 instead of 11.3, it is pretty weak that you have to go download it every time.

    But usually your version should work, if it doesn't, update, after the update if it still doesn't work, then there is a problem.
     
  9. HentaiBob

    HentaiBob Avid Affiliate

    Joined:
    Jun 6, 2012
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Looks like you entered the complete path.
    As for my understanding of this, you just have to enter the relative path.
    For example:
    My "SuperDeepthroat1_16_1b.swf" file lies in the "Download" folder and I sorted all my hairstyles in different folders for the different anime.
    So all "my" (you know what I mean :P) One Piece hairstyles and backgrounds are in the folder "One Piece", which itself is in the "Download" folder.
    Lets say I want to add a nami char. The hairstyle "nami.png" is in the just mentioned "One Piece" folder.
    After loading the hairstyle like you explained in steps 1 to 4, I too have to correct the path before I can save my char.
    All I do now is change the not working:
    "nami.png" to "One Piece\nami.png"
    and press "enter"
    Now the path should be green and I am able to save this example char ^^

    Really hope I could help you with this :)