1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ArcheAge StarkNaked

Discussion in 'Adult Mods (Archive)' started by Eddyboy, Sep 16, 2014.

  1. Eddyboy

    Eddyboy Avid Affiliate Content Creator

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    192
    Likes Received:
    22
    The problem is if you want a pay to play game, Guild Wars 2 is far superior currently.
     
  2. max.tytski

    max.tytski Potential Patron

    Joined:
    May 17, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Nice mod :) . And if cheapest shop costume could become invisible ( making character nude) why cash shop well otehr costumes that can be gotten wont apear in few months since require 50 k skill and hard to make. it would be grand :)
     
  3. lordkabal26

    lordkabal26 Potential Patron

    Joined:
    Oct 4, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Honstly, GW2 isn't worth the money, the so called "new player experience" changes they did has completely ruined the early game for new players and veterens rolling alts. I dropped 150 5 months ago for an archeum founders pack, I'm more than satisfied with the purchase, just don't play on one of the supermassively overpopulated servers and you won't really have massive queues to deal with.

    Also, GW2 isn't pay to play, it's buy to play but instead of adding substantial content they shovel cash shop purchases on you to make you spend loads of gems.
     
  4. madcat66

    madcat66 Potential Patron

    Joined:
    Oct 5, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I use the edited .bat, and the only way I have found to get it to work is by first launching the game and then, before I select a server, alt-tab out of the game, run the bat, and then I get the cmd window showing the patch's progress. Once that's done, tab back into the game, sign into the server, load a character and everything works fine.

    I think Hackshield, which is installed with Archeage, might have something to do with it. Also, both Avast and AVG will block both the installer and the bat file by default, though with Avast it is very easy to unblock it... AVG is much more paranoid.

    Oh, duh, I think I see your problem. Edit the bat file to be this:

    Code:
    ..\bin\ArcheageImporter.exe -r -w ..\bin\ArcheageScript.run "C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\ArcheAge\Games\ArcheAge\Beta\game_pak" ..\AASN\
    
    You might need to change the C:\ bit to reflect the file structure of your personal PC, but it needs to list the entire file-path to game_pak.
     
    Last edited by a moderator: Sep 21, 2014
  5. Wisher

    Wisher Potential Patron

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0

    The C:\Install Path\etc... was just an example. ;) Here's how you should put it, based on your first image:
    Code:
    [COLOR=#333333].\ArcheageImporter.exe -r -w .\ArcheageScript.run "C:\Program Files (x86)\Glyph\Games\ArcheAge\Beta\game_pak" ..\AASN\[/COLOR]
    Although i see no reason why the updated installer wont work.
     
  6. kingsknight

    kingsknight Potential Patron

    Joined:
    Aug 10, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    For some reason, neither installer worked for me but, running the batch file did. Also, I expanded the files to a folder (on the desktop) when I got the first error.
     
  7. albernano2

    albernano2 Guest

    oh erm guys and to get back to normal textures?
     
  8. Seraphine

    Seraphine Potential Patron

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    @Wisher & madcat66: Thanks a ton for your help guys! I really appreciate it! I'll check these solutions as soon as I get a chance to get on :D
     
  9. daenks

    daenks Potential Patron

    Joined:
    Jan 13, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    the mod is great, but could you work a little on the vagina lips ? looks like the vagina is a scar its a little weird when I do a close up :d but the boobs omg, they are amazing best boobs i've seen xD
     
  10. mwtbdltr

    mwtbdltr Guest

    I can't for the life of me get mine to work, Neither the installer nor the Batch file. Im stuck at '.\ArcheageImporter.exe' is not recongnized as an internal or external command. I've tried every combination on here. \bin and ..
     
  11. badilator

    badilator Potential Patron

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    14
    Likes Received:
    14
    I have many nude mods for varius verions, textures are not the problem.
    QuickBMS can extract the whole pack and you can play from the directory.
    You can substitute the files on the fly and reload via char screen 90% of the times.
    You can also flag an options in wich all players have default uniforms, that are for nunians:
    objects\characters\nuian\female\costume\nu_f_sk_uniform001
    objects\characters\nuian\female\costume\nu_f_sk_uniform002
    Each race have their own.

    If I substitute nu_f_sk_uniform001.chr, nu_f_sk_uniform001.mtl and the textures of that dir copying and renaming nu_f_nude.chr nu_f_nude.mtl and the various textures from objects\characters\nuian\female\nude I can achieve that I can have perfect nunian characters nude instead of in the default armour.

    Doing exactly the same copying and renaming of model and textures from nude to uniform with other races gives textures problems and I can't get over that. Nunian seems to be the base for all examinimg mtl files.

    Is there a way to mess with chr models? CryEngine 3 sandbox can't open and gives errors.

    Someone can help me? Replacing each race defaul uniform let u apply the nude patch to all player with a menu option, keeping your actual armour, seems cool to me.

    Thanks
     
  12. RoqueDemon

    RoqueDemon Avid Affiliate Content Creator

    Joined:
    Apr 16, 2012
    Messages:
    191
    Likes Received:
    5
    Just wanted to let you know that the mod is looking good with the rank 1 crafted cloth armor piece:
    ScreenShot0008.jpg
     
  13. jupiterbanan

    jupiterbanan Potential Patron

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Nice mod. i hope you are update version 0.3 very soon :D:D
     
  14. Seraphine

    Seraphine Potential Patron

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Still having issues with getting it to work. Can someone walk me through the install process (if you have time and if it's not too much trouble)? You'll have to explain it as if you were explaining it to a monkey, I'm not too experienced with modding and such :/

    I re-read the instructions multiple times..I'm not sure what I'm doing wrong.
     
  15. kindwick

    kindwick Vivacious Visitor

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Messages:
    61
    Likes Received:
    8
    Looks great! I want to craft some cloth armor now! Just wondering as well if there have been any breakthroughs in the prospect of doing armor edits. Skimpier armor would make my Archeage wet dreams come true!
     
  16. kitakaze0013

    kitakaze0013 Guest

    Took a bit of trying, but I got it finally. Looks good! I had to adjust the line in the bat file and also use the alternate launcher.
     
  17. Wisher

    Wisher Potential Patron

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Make sure that you extract all the files into same, one folder (e.g. "ArcheAge StarkNaked", although the archive should create its own folder when extracted), so that when you open it, you see:
    Code:
    AASN (folder)
    bin (folder)
    Installer.exe
    Preview.jpg
    Readme.txt
    Then right click > edit the Install.bat file located in the bin folder and replace the lines with this:
    Code:
    [COLOR=#333333].\ArcheageImporter.exe -r -w .\ArcheageScript.run "C:\Program Files (x86)\Glyph\Games\ArcheAge\Beta\game_pak" ..\AASN\[/COLOR]
    Then just run the Install.bat file, preferably with admin privileges, just in case (right click > run as administrator) and it should start replacing the packed files, which you will see in the command window.

    I hope this is a good enough monkey-level explaination. :p
     
    Last edited by a moderator: Sep 26, 2014
  18. killzone12

    killzone12 Avid Affiliate Content Creator

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    137
    Likes Received:
    3

    someone should do a video on how to install this mod cuz idk how to install it by reading
     
  19. Seraphine

    Seraphine Potential Patron

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Thanks for being patient with me :D

    I'll give this a try when I get a chance ^_^...hopefully it is monkey-level enough for me haha.
     
  20. killzone12

    killzone12 Avid Affiliate Content Creator

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    137
    Likes Received:
    3
    SO why hasn't anyone made a video on how to install the mod yet?