SWTOR file changer + nude mod

redwulfen

Potential Patron
Joined
Jan 12, 2014
DeviantArt Username
redwulfen@earthlink.net
Yes, if I want to remove the post Revan armors (or any armor that I don't have in the settings file) I use the appearance tab and activate that instead of the armor that my character is actually wearing.

Removing all or even most of the armors is a lot of data, my backup with just the few replacements that I have is already around 4GB, removing all could easily get over 20GB these days, probably closer to 40 considering the game files weigh in at around 80GB for the entire folder.
 

0069sith

Potential Patron
Joined
Jul 26, 2012
Found this out by accident, but 1.2c works on the Collector edition of the game but not on the standard edition or deluxe version. Any ideas?
 

redwulfen

Potential Patron
Joined
Jan 12, 2014
DeviantArt Username
redwulfen@earthlink.net
Version of game shouldn't make a difference, but who knows. One thing I can think of, make sure you are launching with the bit raider checker disabled, there was a post in SWTORfans thread denoting how to do so and that without doing so can create issues, so it might be that. I've always used the standard launcher that is in the game install directory, I never launch from either a Steam or Origin link.
 

jd41

Potential Patron
Joined
Feb 5, 2016
As of right now today 2/12/19 2:15 pm Eastern time 1.2c is working again after the latest update, that is the original 1.2c
 

Mc'something

Potential Patron
Joined
Feb 20, 2019
Having an issue, it keeps saying i'm missing assets for some reason. Anyone have a solution?

For both 1.1 and 1.2c
 

Mc'something

Potential Patron
Joined
Feb 20, 2019
Dude, i've been a complete idiot. I tried installing the nude mod into the 1.2c folder (Cause why not) but when I put it into the SWTOR folder it began to run. lol.
 

swtorfan

Potential Patron
Joined
Mar 4, 2019
Would like a bit of help if someone has run into the same issue. The mod has always worked fine for me until a few days ago. Now I get this message when trying to run the swtor changer (as showin in the picture) and the file changer just shuts down.

Any advice for this issues? Has anyone had this before? Thanks in advance for any help provided.

88189
 

0069sith

Potential Patron
Joined
Jul 26, 2012
Would like a bit of help if someone has run into the same issue. The mod has always worked fine for me until a few days ago. Now I get this message when trying to run the swtor changer (as showin in the picture) and the file changer just shuts down.

Any advice for this issues? Has anyone had this before? Thanks in advance for any help provided.

View attachment 88189
Have you tried hitting continue? I get an error on mine too, but if I hit continue it still finishes and works.
 

swtorfan

Potential Patron
Joined
Mar 4, 2019
Yeah i tried that. When you hit continue how long does it take for you to finish and work?
 

swtorfan

Potential Patron
Joined
Mar 4, 2019
Still can't get the mod to work anymore. I know it says you should be using net framework 4.5 does the mod work with net framework 4.7 anyone know.?
 

redwulfen

Potential Patron
Joined
Jan 12, 2014
DeviantArt Username
redwulfen@earthlink.net
Swtorfan, pretty sure it works with .net framework 4.7 as that is what is installed on my system. I'm using the changer 1.2c version with the attached settings file and I don't get the unhandled exception, though when I tried using v1.1 to test out a settings file a couple weeks ago I think I remember it popping up.

Here is a screenshot of what .net features my system has enabled at the moment:
88383

Don't know if this will help or not.
 

Attachments

swtorfan

Potential Patron
Joined
Mar 4, 2019
Redwulfen did check the settings and tried many things and still no luck, just think i'm SOL for now. Thanks for the tips tho!
 

BB-8

Potential Patron
Joined
Mar 18, 2019
wondering about the skins, are they able to be seen by others whom play the game, because I don't want to add mod and then get banned.

because I have seen this type of mod on a different site and wanted to make sure it was safe
 
Top Bottom