Hearthstone: The Bitchwood

c6222848

Avid Affiliate
Joined
Aug 2, 2013
Registered to ask this question. Game doesn't start when i rename SpecialK32.dll to dxgi.dll. It exists as a process, but never really starts. It also hogs a decent chunk of my CPU until I end it via the manager. Hope someone knows about this. Cheers.
you might have the same problem as zerus.. you can maybe ask him whether he found a solution, I think the most people here doesn't have problem starting the game.
 

Omnipotato

Potential Patron
Joined
Feb 12, 2020
Yeah, this just doesn't seem to be an issue for anyone. Well, if anyone has any ideas, feel free to mention it.
 

Mastah

Vivacious Visitor
Joined
Jan 11, 2013
Sometimes I try to boot HS and it only shows up in the processes, I just end task and click again and it works. Doesn't seem annoying enough to try to and figure out why it does that. Windows 10
 

Omnipotato

Potential Patron
Joined
Feb 12, 2020
Thanks for that. Seems the guy didn't get much help there. I can try looking for that mythic dxgi.dll file, but odds of finding it are low. My logs seem full anyways, so even if I found it, it probably wouldn't do much.
 

c6222848

Avid Affiliate
Joined
Aug 2, 2013
Thanks for that. Seems the guy didn't get much help there. I can try looking for that mythic dxgi.dll file, but odds of finding it are low. My logs seem full anyways, so even if I found it, it probably wouldn't do much.
From steam page of special K
D3EE0534-FD88-4FB8-A83D-6975DB336AC5.jpeg

 

Omnipotato

Potential Patron
Joined
Feb 12, 2020
From steam page of special K
View attachment 102678
Not much to be done then. Thanks for the help though.
 
Top Bottom