1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Upper Arm hiding Clothing [FIXED]

Discussion in 'Bugs' started by MyNameIsChef, Oct 10, 2015.

  1. MyNameIsChef

    MyNameIsChef Potential Patron

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Whenever I try to load a top with more clothing by sby, the arm layer seems to bug out and cover parts of the top it's not supposed to cover:
     

    Attached Files:

    • WTF.png
      WTF.png
      File size:
      344.9 KB
      Views:
      122
  2. MyNameIsChef

    MyNameIsChef Potential Patron

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Re: Upper Arm hiding Clothing

    Aaaaand.... I fixed it xD. I just had to Change the line [3DMG.swf=3DMG:CostumeTop] to [3DMG.swf=3DMG:CostumeTop:Body>CostumeTop]! No fking clue why that works, but... it does.
     
  3. sby

    sby Club Regular Content Creator

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    1,330
    Likes Received:
    73
    Re: Upper Arm hiding Clothing

    apparently, the mod was made by using the body modtype for the sleeves
     
  4. MyNameIsChef

    MyNameIsChef Potential Patron

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Re: Upper Arm hiding Clothing

    Ah, I see. Thanks for the info!
     
  5. C1LP

    C1LP Potential Patron

    Joined:
    Jun 10, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have the same bug. How can I fix this?
     
  6. stuntcock

    stuntcock Club Regular Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    1,515
    Likes Received:
    352
    • It's not a bug. The mod works fine; this is a simple case of misconfiguration.
    • If you have a problem with the 3dMG costume, then you can apply the fix mentioned by @MyNameIsChef.
    • If you have a problem with a different mod, then you'll need to tell us which one (ideally by linking to its download page) so that we can troubleshoot.
    • You should also copy-paste the relevant configuration string from your moreclothingV6settings.txt file, so that we can check for errors.
     
  7. C1LP

    C1LP Potential Patron

    Joined:
    Jun 10, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have the problem with more than one mod but the most recent one is with Widowmaker Costume.
    I don't have the moreclothing mod but I try to install it, maybe it works afterwards.

    *update* installing moreclothing fixed it
     
    Last edited: Sep 28, 2016