1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how to import hair correctly

Discussion in 'Help' started by errata, Jul 1, 2011.

  1. errata

    errata Potential Patron

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    So yeah, i have the files and i go to upload them but then all i get is a big grey block telling me to load from the modding tab. I'm guessing i'm doing something wrong. Thanks!
     
  2. errata

    errata Potential Patron

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    actually, just how to use .swf files
     
  3. kuroryuu

    kuroryuu Avid Affiliate

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    234
    Likes Received:
    1
    1.) You can edit your post so no need to double posting.

    2.) Include screenshots about the problem of yours, its hard to understand whats going on without them.
     
  4. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    10
    Are you using SDT v1.5.1b or an older version? SWF importing is only available in 1.5.1b

    Are you trying to open the swf you just made in Flash? You don't do that. You load SDT v1.5.1b>Go to the modding tab>Load swf. Select your .swf file and load it. ? ? ? Profit.
     
  5. errata

    errata Potential Patron

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I saw i could edit my post, but i know some people frown upon editing. My bad there.

    i think i only have version 1.5b so that explains everything. I apologize for making a useless post then. Also, thanks for the help!