1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't open the Loader

Discussion in 'Help' started by LordSpawner, Oct 3, 2014.

  1. LordSpawner

    LordSpawner Potential Patron

    Joined:
    Oct 3, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    As the title says, i'm unable to open the loader. I have the standalone Flash Player open, I drag loader.swf into it, and it refuses to work.

    help pls
     
  2. Pim_gd

    Pim_gd Swell Supporter

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    718
    Likes Received:
    46
    rightclick loader.swf
    open with...
    click your standalone flash player

    Also, what version is your flash player?
     
  3. LordSpawner

    LordSpawner Potential Patron

    Joined:
    Oct 3, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    1. No "open with" option.

    2. Version 15 or something. I downloaded it from a link on this site.
     
  4. Doomknight

    Doomknight Guest

    If there is no "Open With" command, then that implies you are not using Windows 7 or earlier. What operating system are you using?
     
  5. LordSpawner

    LordSpawner Potential Patron

    Joined:
    Oct 3, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Windows 8.1, 64-bit.

    All of my friends who i've asked have also said the same. None of them know what's up.
     
  6. sby

    sby Club Regular Content Creator

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    1,336
    Likes Received:
    76
    the only file extension i can think of that wouldn't have an open with option would be a .exe, because that would be an executable xD

    situation i could come up with: probably a noob to computers, downloaded a questionable executable that was actually named loader.swf.exe, and has the windows folder option 'hide known file extensions' active. since this is actually an executable, no open with option, but it appears to be a .swf file because the real file extention of .exe is hidden

    if this is the situation, you probably have spyware now installed on your computer
     
  7. Buster1

    Buster1 Guest

    hey i think i have the same problem as tolazy4name so how do i get the working version of the loader