1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Attachment problems

Discussion in 'Help' started by anonymous, May 3, 2012.

  1. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,925
    Likes Received:
    10
    Threw in one of your mods as hidden content to show how the mod works, a select few should be able to see it right now. Everyone else should see "Content Hidden"

    So now you should be able to post all of your mods fine. Also... I'd like to see the Nike mod. ;)
     
  2. Mak

    Mak Avid Affiliate

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    If it's the catsuit with a helmet, it's visible and downloadable to me at the bottom of the OP even as a guest.
     
  3. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,925
    Likes Received:
    10
    oh no... damnit... I finally found why this is happening, we are fixing it.
     
  4. Mak

    Mak Avid Affiliate

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    It seems to be hidden now, assuming the link is still there. Also the broken image icons above swf imports, (that I forgot to report sorry,) are gone.

    The Orihime outfit is well done, thanks Mike.
     
  5. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,925
    Likes Received:
    10
    Every Swf file across the board was having a broken image above it? ... Are you using Chrome?
     
  6. Mak

    Mak Avid Affiliate

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Yes, is it something on my end?
     
  7. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,925
    Likes Received:
    10
    It seems to be something with Chrome that causes the broken image, as I only get it with Chrome.
     
  8. Mak

    Mak Avid Affiliate

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Ah, ok, thanks for the info. I looked around a bit and there are still a few. I should have checked another browser before mentioning it; my bad.
     
  9. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,925
    Likes Received:
    10
    No it's fine... a bug is a bug, I'll need to try and look into why that is happening on Chrome and see if I can fix it.
     
  10. Mak

    Mak Avid Affiliate

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    This issue had gone away when detritus said he fixed some issues with Chrome, but it seems to have come back. It's not on all of them though, just a few here and there. For a specific example I'm getting it on your Abby tattoo swf in TOlive's thread.
     
  11. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,925
    Likes Received:
    10
    The broken image? or double attachments? Because I didn't put the attachment in the post.
     
  12. Mak

    Mak Avid Affiliate

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    The false broken image icons showing up above attached.swf imports. Right clicking and trying to open the image in a new tab just gives me a blank "Untitled" tab and starts a download of the swf below it.

    I took a screen cap to show what I mean. It's not on all swfs, it seems to be completely random except for that once I see it above one it stays afterwards. The size of the image box isn't constant either, on some it'll be a tiny thumbnail size compared to this one.
     

    Attached Files:

  13. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,925
    Likes Received:
    10
    BMP files are supposed to show a preview.

    I updated that post of mine, see if it is still doing it.
     
  14. Mak

    Mak Avid Affiliate

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    It's gone now.

    I thought clicking on it is supposed to show an expanded image though like pngs and jpegs. The expanded image window shows up but is blank and the file tries to download. If that's how it's supposed to work sorry for the mistake.
     
  15. anonymous

    anonymous Club Regular

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    2,925
    Likes Received:
    10
    It seems to be a problem with how SMF and Chrome handle SWF attachments that are not inline. Once the SWF attachment is inline, it works properly. I'll look more into it.

    That is a problem on your end, I click the image and it loads in a new window. Your chrome must not like viewing bmp files so it elects to download it instead.